• Kampanj
  • -500,00 kr
Baby Lock Victory

Baby Lock Victory

05victory
13 995,00 kr
13 495,00 kr Spara 500,00 kr
Inkl. moms

Baby Lock är synonymt med högsta möjliga kvalitet, användarvänlighet och tillförlitlighet. Ingen annan tillverkare av hushållsoverlockar är ens i närheten av Baby Lock. Därför att det är Baby Locks vision. Du betalar för att du skall få det bästa och du får det bästa. Så enkelt är det!
Notera! Baby Lock har äkta stygnbreddsjustering.

Baby Lock, Victory den enklaste av Baby Lock-modellerna. 4 trådar.

Maskingrupp 10 (10B)

Kampanj: Inkl. Passpoalfot 3 mm, Passpoalfot 5 mm, Rynkfot, Blindfållfot, Pärlfot, Resårfot. Vårde 2800kr

Antal
I lager

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
 Kundbetyg och recensioner
Ingen har skrivit en recension ännu
på detta språk

Baby Lock Victory är en semi-industriell overlock som i det närmaste trär sig själv och för övrigt är totalt bekymmersfri. Kvalitet och konstruktionsteknik i yppersta världsklass. Vi brukar säga att om det är fel på en Baby Lock så har användaren råkat missat något. Det är aldrig fel på dem.

Avancerad mekanisk overlock med en syhastighet upp till 1500 stygn i minuten. Goda egenskaper som närmast trär sig själv med JetAir, luftträdning av bägge griparna och trådleveranssystem utan trådspänning, elektronisk hastighetskontroll och enkel urkoppling av överkniven.

Justerbar differentialmatning (förhållande från 0,6 till 2,0) och justerbar skärbredd samt justerbar stygnbredd. Detta ger dig ökad kontroll för sömnad i nästan alla typer av tyger och är en nödvändighet för bästa möjliga resultat.

Overlockmaskin, 4-trådig
4-trådig förstärkt overlock, stretch och rynkning
3-trådig overlock, kastsöm smal/bred
3-trådig flatlock, smalfåll, picotkantning, rullfåll
2-trådig flatlock smal/bred, filtsöm, stegsöm
Vertikala nålar
Luftträdning av båda griparna
Inbyggd nålträdare
Automatisk trådleverans
Differentialmatning justerbar 0,6-2,0
1500 stygn per minut
Vikt 7,2 kg
2 st LED lampor
Justering av pressarfotstryck
Svensk instruktionsbok
5 års full garanti

JetAir™ Threading
Med bara en liten vindpust, tar JetAir™ Threading tråden genom hela trådvägen och ut genom looparna. Att träda en overlockmaskin kan inte bli enklare.

Tubular Loopers
Loop-trådarna går i egna kanaler och ligger helt fria från varandra och kan inte trassla ihop sig. Ingen exponerad tråd och inga trådledare som skall träs. Du kan trä dem i vilken ordning du vill och de hamnar rätt.

Looper Drive System
Baby Locks unika Looper Drive System förhindrar loopar från att bli snedvridna eller komma ur postion. Reducerar kraftigt risken för havererade loopar som kräver reparation. Looparna är också väldigt kraftiga och stabila. Dessutom är de putsade för hand för högsta finish.

Advanced Knife Driving & One-Way Clutch System
Baby Lock skapade ett knivsystem med en större skäryta som gör att tjockare tyger kan klippas lättare och som ger förbättrad synlighet

Full-Featured, Single Unit Differential Feed
Baby Lock tog differentialmatnings-mekanismen till en ny nivå genom att göra matningsmekanismen till en egen enhet. Detta säkerställer starkare matning men även mer konsekvent och mer konsekvent inmatning av alla material.

Dial Adjustable Stitch Length & Automatic Rolled hem
Stygnlängden kan enkelt justeras på en Baby Lock overlocmaskin med en ratt. Denna ratt innehåller även en automatiskinställning för rullfåll som drar tillbaka det inbyggda stygnbreddsfingret.

Fabric Support System
Baby Locks JetAir overlockmaskiner innehåller ett tygstödssystem för att hålla sömmarna plana och balanserade, oavsett vilken hastighet, tyg eller söm du väljer.

Justerbar stygnbredd
På en Baby Lock kan du förändra bredden på sömmen steglöst.

Vertical Needle Penetration
Medan de flesta maskiner använder lutande nålar som skjuter och skadar tyget, går Baby Locks nålar vertikalt genom tyget. Denna exklusiva funktion skyddar ditt tyg och förhindrar att nålar böjer sig.

Automatisk trådleverans
Beräknar och levererar exakt trådmängd till varje stygn. Stygnen blir perfekta i alla typer av tygkvaliteter även med olika trådgrovlekar. Du behöver aldrig någonsin justera trådspänningen och det finns ingen justering, för det behövs aldrig. Stygnen blir alltid lika korrekta.

Nålsystem
Två nålfästen för två separata nålar. Superstretch nålen (HAx1SP) rekommenderas till overlock sömmar. Superstretch nålen har kulformad spets för att lätt och enkelt gå igenom alla typer av tyg utan att skada tyget. Nålen är anpassad till overlockens höga hastighet samt utformningen tillåter griparen att komma nära nålen och skapa perfekta stygn. Byt nål ofta, helst efter varje projekt.

Sömmar
3-trådig overlock, kastsöm bred och smal, flatlock, smalfåll, picot-kantning, rullfåll, 2-trådig flatlock bred och smal, filtsöm och stegsöm. 

Justerbar stygnlängd
Stygnlängdsvredet sitter lättåtkomligt på maskinen. Stygnlängden är justerbar för stygn 0,75 – 4,0 mm långa. Lägre tal – kortare stygn, högre tal – längre stygn. Stygnlängden är synkroniserad med den främre mataren för ett perfekt stygn.

Differentialmatning
Baby Lock Victory är utrustad med en unik differentialmatning för att förhindra att tyget drar ihop eller töjer sig samt gör det möjligt att rynka och sträcka tyget. Differentialmatningen är uppbyggd på sju kraftfulla matare, de främre matarna styrs av stygnlängden och matar så mycket tyg som behövs till varje stygn. De bakre matarna, varav en är extra bred matar så mycket tyg som differentialreglaget är inställt på.  Du kan justera differentimatningen mellan 0,6 (töjer) till 2,0 (drar ihop). För sömnad i stretchtyger rekommenderar vi 1,3 – 1,5.

Smal och kort standardfot
Den smala och korta pressarfoten gör det enkelt att manövrera tyget och du har full översikt. På framkant av pressarfoten finns två markeringar för vardera nåls nedslagsposition. Du kan använda standardfoten till alla sömmar du syr med Baby Lock Victory. 

Pressarfotstryck
Pressarfotstryckets reglage finns placerat på maskinens vänstra sidokåpa. Du kan justera pressarfotens tryck mot tyg och matare i sju olika lägen, med markering för normaltryck.

Pressarfotslyft
Extra högt pressarfotslyft, hela 6 mm.

Trådkniv
På Baby Locks Victory vänstra sidokåpa sitter trådkniven för att enkelt skära av tråden efter sömslut. Smidigt och bekvämt.

Över och underkniv
Knivarna skär rent tygkanten och är placerade nära nålarna för perfekt resultat i skarpa kurvor. Underkniven är fast och överkniven är rörlig, monterad underifrån på maskinen för att klara tjocka tyger och de är tillverkad av stål och är ytbehandlade (tungsten) vilket gör dem slitstarka och skärpan håller längre. Det följer även med en extra överkniv. Du kan fälla ner och upp kniven samt justera stygn- och skärbredden med utvändiga vridreglage efter eget önskemål beroende på ditt tygval för perfekta sömmar.

Över- och undergriparen
Tubformade gripare garanterar snabb och problemfri trädning. Griparna är extra starka liknande kvalitet som används inom industrin. Du kan använda grova dekorativa trådar i griparna, för att skapa ett fylligt sömresultat. Övergriparen skapar sicksack på ovansidan. Övergriparens tråd är den gripare som oftas byts ut mot en tjock dekorativ tråd vid sömnad av t.ex. rullfåll och flatlock. Undergriparen syr sicksack på sömmens baksida. 

Stygnplåten
Stygnplåten är försedd med ett stygnfinger som kan varieras i två lägen, standardläge för breda sömmar, och rullfåll läge för smala sömmar. Stygnfingret fälls automatiskt ner när stygnlängdsratten ställs in för rullfåll.

LED belysning
Arbetsområdet är bekvämt belyst med 2st. LED belysning

Tillbehörsförvaring
Praktisk förvaring av tillbehör i utrymme under trådstativet.

Garanti
5 års full garanti.

Utveckling & Tillverkning
Utvecklad och tillverkad vid Baby Locks anläggning i Japan.

Standard tillbehör
Instruktionsbok
Trädningsguide
Fotpedal
Borste/nål-­isättningsverktyg
Sorterade nålar
Sexkantsskruvmejsel
Skruvmejsel
Pincett
Extra överkniv
Griparträdningsverktyg
Liten Skruvmejsel
Trådnät
Trådhållare
Skumgummiplattor
Konhållare
Mjuk plast huv

 

 

Klassifikation

Overlock

Maskintyp

Mekanisk

Garanti full

5 år

Sömguide

Ja

Stygnbredd / skärbredd

1,5 - 7,5 mm

Stygnlängd

0,75 - 4,0 mm

Vertikala nålar

Ja

Maskinstorlek

B:317/H:292/D:279 mm

Vikt

7,2 kg

Syhastighet

1500 stygn/min

Hastighetskontroll

Fotreglage

Stygn- och funktionsval

Reglage

Pressarfotstryck

7 nivåer

Differentialmatning

0,6 - 2,0

Knivar

Fast och rörlig nedfällbar

Trådavskärare

Ja

ATD Trådleverans

Ja

Nålträdare

Ja

JetAir trädning

Luft med pump

Belysning

2 st LED

Nålar

HAx1SP SuperStretch

Standard pressarfot

Overlockspressarfot

Extra pressarfötter

Tillval

 

05victory

Nerladdning

Broschyr Baby Lock Victory

Nerladdning (3.69M)
 Reviews

Be the first to write your review !