Varukorg

DMC garn och broderigarn

DMC, en ikon inom världen av handarbete och garn, har en anrik historia som sträcker sig tillbaka till 1746. Som ett franskt företag har DMC etablerat sig som en ledare inom branschen, känd för sitt exceptionella kvalitet och innovation. Hos Symaskinboden hittar du ett brett utbud av DMC garn som möter alla dina behov för stickning, virkning och broderi.

Vår DMC-kollektion inkluderar populära val som Moulinégarn, perfekt för detaljrikt handbroderi, och Aidaväv som erbjuder en idealisk grund för korsstygn och andra broderitekniker. Vi har också ett omfattande sortiment av DMC garn i en mängd olika färger och material, från traditionellt bomullsgarn till moderna, hållbara alternativ. DMC garn är berömt för sin lyster, styrka och hållbarhet, vilket gör det till ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna hantverkare.

Utöver garn, erbjuder vi även ett brett urval av DMC-tillbehör för handarbete, inklusive broderiram, nålar, och mönster. Vare sig du är ute efter att skapa mjuka stickade tröjor, bekväma virkade filtar eller detaljrika broderier, har DMC garn och tillbehör allt du behöver för att förverkliga dina kreativa visioner.

Färg

Sort